Om

Ellitsgaards Privat Plastikkirurgi er et privat tilbud med egenbetaling til patienter, som ønsker et alternativ til den offentlige behandling samt at tage en øget styring over deres egen krop og sundhed.

Vi mener, at det er vigtig, at patienter får et øget valg til at vælge de sundhedsløsninger, som passer dem. Vi er alle forskellige. Vi har alle forskellige ønsker og behov. Vi har således også behov for forskellige alternative løsningsmodeller.

Gennem vores private afdeling forsøger vi at tilvejebringe et alternativ til det ofte rigide og ufleksible offentlige system, hvor patienter ofte fortæller os, at de føler sig som statister i deres eget liv. Vi ønsker at give alle deres selvbestemmelsesret tilbage således, at man ikke behøver at affinde sig med hvad som helst.

På Ellitsgaards Privat Plastikkirurgi behandler og opererer vi nøjagtigt det sammen antal patienter efter den offentlige Sygesikringsordning som altid. Vi favoriserer således på ingen måde vores private patient. Alle patienter får den bedste mulige behandling inden for de rammer, som de selv vælger. Vi tilbyder således blot en valgmulighed.