Øvre øjenlågsoperation

Øvre øjenlågsoperationer er et af vores specialer, som vi har udført i mere end 20 år med succes og til stor glæde for vores patienter. Vi har idag gennemført mere end 2000 af disse operationer.
Hos Ellitsgaard Privat Plastikkirurgi anvendes avanceret operations- og sutureringsteknik, som efter kort tid efterlader usynlige ar. Vi opererer direkte på de øvre øjenlåg, hvor overskydende hud opmåles og fjernes. Det kræver stor ekspertise og særlig operationsteknik men efterlader til gengæld usynlige ar.
Der findes idag forskellige teknikker til løft af øvre øjenlåg. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig i sit valg, da resultatet ses hver dag resten af livet.


Operationen varer 45 min og foretages i lokal bedøvelse. Suturfjernelse og kontrol foretages 7 dage efter operationen på klinikken. For yderligere information om operationen se venligst under Patientinformationer.

Vi er desværre ikke længere i stand til at tilbyde øvre øjenlågsoperationer efter offentlig henvisning men tilbyder det stadigt i privat regi.
Book en tid til forundersøgelse på vores Online-booking system eller kontakt os alternativt på telefon 26 124 124.

Før og efter billeder

Billederne er taget med 3 måneders mellemrum.